Traiteur kerst en oudejaar 2020

KERST – en OUDEJAARMENU €33

 VOORGERECHTEN

Kaaskroketten met jonge frisse sla

Garnaalkroketten (+€6)

Scampi kroketten (+€6)

Carpaccio van rund met balsamico

Scampi met roomsaus en groene curry

Tongrolletjes op de wijze vd chef

½ kreeft met garnaalsaus (+€14) per 2 personen te bestellen

Paté de foie gras met garnituurtjes(+€7)

TUSSENGERECHTEN

Soepje van bio tomaten en een vleugje paprika

Garnaalsoep (+€5)

 

HOOFDGERECHTEN

Volledige kreeft met garnaalsaus en basmati rijst (+€28)

Tongrolletjes op de wijze vd chef met puree

Varkenshaasje met saus van ham en cognac

Kalkoen met veenbessensaus

Hertenfilet met wildsaus en gekarameliseerd witlof (+€9)

Ragout van hertenkalf (+€5)

DESSERTEN

Chocomousse met chutney van ananas

Bourgondische crumble appeltaart

Crème Catalana (karamel saus)

Chocolade moelleux (+2)

Chocolade verassing +€5
(javanaise, brownie, chocomousse, chutney van ananas enz…)


A LA CARTE

  

STARTERS                                                * kinderportie

Aperitief maison (1/2 liter) €9

Cava €15

Eigen gin “de noteloze notelaar”  incl. tonic en garnituur €9
Bladerdeeggebakje (rund, kipcurry, kaasvulling) €1/st

Gepaneerde gambastaartjes €1/st

Kruidige gehaktballetjes €0.50/st

Mini loempia €0.50/st

Oesters (geopend) €1.70/st

 VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio met balsamico €12

Gerookte zalm met rode ui €12

Zeetong rolletjes op de wijze vd chef €13

Soepje van bio tomaten en een vleugje paprika €8/liter

 HOOFDGERECHTEN

Garnaalkroketten met salade €7/st.

Scampi diabolique (10 of 6 stuks) €20 – €14*

Tongrolletjes op de wijze vd chef met puree €20

Balletjes in tomatensaus met puree €15 – €10*

Vol-au-vent met puree €15 – €10*

Spareribs met lookaardappelen €15 – €10*

Kipfilet met appelmoes en puree €15 – €10*

Varkenshaasje met saus van ham en cognac €20

Hertenkalffilet met gekarameliseerd witlof en kroketten €25

Ragout van hertenkalf €20

Kalkoen met veenbessensaus €20

Kreeft bereiding naar keuze (+/- 550gr) €47

Bij hoofdgerechten is er steeds aardappelgarnituur en groentjes inbegrepen.
Keuze uit puree, kroketten* of frietjes*.(* dienen nog gefrituurd te worden)

Fles huiswijn (wit, rosé, rood) €15

NAGENIETERS

Bourgondische crumble Appeltaart €5

Crème catalana (caramel saus) €5

Chocomousse met chutney van ananas €6

Chocolade moelleux €6

Chocolade verassing
(javanaise, brownie, chocomousse, chutney van ananas en framboos €9

PRAKTISCH

Bestellingen die op het antwoordapparaat of via mail doorgegeven worden zullen echter niet genoteerd worden.
Wij horen je graag via de telefoon op 0495/26 34 75

Bij het plaatsen van bestellingen vragen wij een voorschot van €50. Dit kan zowel via een overschrijving op het rekeningnummer BE91 8601 1865 9876  (met vermelding van naam + aantal personen) als cash in de zaak betaald worden.

Bij afhaling van de gerechten kan er cash betaald worden (geen bancontact aanwezig).
Betalingen die via visa gebeuren rekenen wij een toeslag van 3% aan.

Breng gerust een box, doos of een tas mee om je gerechten in te transporteren.

Fijne en warmhartige feestdagen

-Bruno-