Take Away en Traiteur

Traiteurdienst

Naast ons restaurant hebben we ons gespecialiseerd om restaurantniveau te bij u thuis of op locatie te brengen. In een ontspannen sfeer kunt u zorgeloos genieten van uw feest!
Wij werken seizoensgebonden met enkel verse producten op een hedendaagse creatieve manier.

Take Away

Alle gerechten van de menukaart kunnen verkregen worden als Take Away gerechten.

  • Deze gerechten worden standaard in aluminium bakjes meegegeven.
  • Indien u wenst kunnen wij dit ook op porseleinen borden dresseren. Hiervoor vragen we een waarborg van minimum €70.
  • Er kan enkel telefonisch een bestelling geplaatst worden
    op +32 0495 26 34 75
  • Uw gerecht zal na 30 à 60 minuten voor u klaarstaan.
  • Breng gerust een plooibak, tas of doos mee om deze veilig te transporteren.
  • Er dient cash betaald te worden.

Koude Buffetten

Sta niet thuis aan het fornuis, maar maak het je makkelijk met een koud buffet.

Bestellingen voor koude buffetten dienen minstens 6 dagen op voorhand telefonisch te worden doorgegeven via GSM +32 495 26 34.

  • We vragen €70 borg (cash) voor onze schotels en porselijn.
  • Er dient cash betaald te worden.

Gegarneerd Vis Buffet bestaande uit:

Gestoomde zalmfilet “Belle Vue”
Trostomaat met Zeebrugse garnalen
Scampi
Gamba
Langoustines
Gerookte zalm en heilbot met z’n garnituur.
Nectarine met tonijnsalade, gerookte makreel, forel en paling.

Op een apart plateau zijn de aardappeltjes, salade, groenten, sausjes.

€27,90/ persoon

Wij vragen een borg van €70 voor de plateaus en er dient cash afgerekend te worden. Wij hebben ook nog onze traiteurdienst.

Een Notelaar Buffet bestaande uit:

Gestoomde zalmfilet “Belle Vue
trostomaat met Zeebrugse garnalen
Scampi
Gamba
Langoustines
Gerookte zalm en heilbot met z’n garnituur
Nectarine met tonijnsalade, gerookte makreel, forel en paling

Het geheel wordt omkleed met sla en garnituur.

Gekookte ham
Huisbereide gerookte beenham met meloen
Varkens- en rundsgebraad, kip aan spit met ananas

Het geheel wordt gegarneerd met seizoensgebonden vruchten

Op een apart plateau zijn de aardappeltjes, salade,
groenten, sausjes.

€31,90/ persoon

Wij vragen een borg van €70 voor de plateaus en er dient cash afgerekend te worden. Wij hebben ook nog onze traiteurdienst.

Luxe Buffet

Het Luxe buffet bestaat uit hetzelfde als een Notelaar buffet maar aangevuld met kreeft, oesters en foie gras.

€47,90/ persoon

Wij vragen een borg van €70 voor de plateaus en er dient cash afgerekend te worden. Wij hebben ook nog onze traiteurdienst.