kerst en oudejaar traiteur

 Bestellen voor kerst kan tot en met 21 december 2018

Bestellen voor oudejaar kan tot en met 28 december 2018

Traiteur menu €27,00

 

Voorgerecht

 

  • Scampi met roomsaus en groene curry +€3,00
  • Kaaskroketten met jonge frisse sla
  • Garnaalkroketten +€6,00
  • Scampi kroketten +€6,00
  • Papillot van pladijs met vissaus +€3,00
  • ½ kreeft met garnaalsaus +€12,00 (per 2 personen te bestellen)
  • Gebakken zalm met bladspinazie
  • Paté de foie gras met kramiek +€8,00
  • Carpaccio van hert met truffelolie +€6,00
  • Carpaccio van rund met balsamico +€4,00
  • Vispannetje +€4,00

 

 

Tussengerecht

 

  • Verse soep met groenten naar marktaanbod
  • Garnaalsoep +€4,00
  • Kreeftensoep +€6,00

 

Hoofdgerecht

 

 

  • Volledige kreeft met garnaalsaus en basmati rijst +€21,00
  • Gebakken snoekbaars met sausje van kreeft +€7,00
  • Varkenshaasje met saus van ham en cognac +€4,00
  • Rundsgebraad met saus van spek en champignons
  • Kalkoen met veenbessensaus
  • Hertfilet met wildsaus +€13,00
  • Vispannetje +€6,00

 

Dessert

 

  • Huisbereide chocomousse +€1,00
  • Creme brulee
  • Dessert bord +€7,00
  • Chocolade Kerststronk (biscuit) per 4 pers. +€2,50p.p.

 

Bestellen kan op nr :09/366.46.64  of  0495/26.34.75

 

Bestellingen die op het antwoordapparaat worden geplaatst worden niet genoteerd.

Via mail kunnen er geen bestellingen worden doorgegeven.

 

Wij vragen een voorschot van €50,00 cash te komen betalen in de zaak indien u een bestelling wenst te plaatsen.

 

Bij afhaling kan er cash betaald worden.  (wij hebben geen bancontact)

 

Er wordt €50,00 cash borg gevraagd voor de borden en bakken. Die krijgen jullie dan terug als het materiaal wordt terug gebracht.

 

Alle betalingen die met visa gebeuren rekenen wij een extra van 3% aan .

 

Hopelijk mogen wij jullie bestelling snel ontvangen

 

 

Groet,

Bruno & Mieke