Kerst- en Oudejaarsmenu
Menuprijs: €35 per persoon
Voorgerechten
Kaaskroketten met jonge frisse sla
Garnaalkroketten met fris slaatje (+€7)
Carpaccio van rund met balsamico crème, rucola en Parmezaan
Scampi met roomsaus van groene curry en basmati rijst
Vispannetje op de wijze van de chef
½ kreeft met garnaalsaus (+€18), per 2 personen te bestellen
6 st. oester cr 3 met citroen (+€6)
Tussengerechten
Supplement tussengerecht: +€3
Soepje van bio tomaten
Hoofdgerechten
Volledige kreeft met garnaalroomsaus en basmati rijst (+€32)
Vispannetje op de wijze van de chef met puree en spinazie
Varkenshaasje met saus van ham, porto en cognac
Kalkoenfilet met veenbessensaus
Hertenfilet met wildsaus en gekarameliseerd witlof (+€12)
Cannelloni met tomatensaus en met curry gemarineerde witte kool (vegetarisch)
Desserten
Chocomousse van Callebaut chocolade
Bourgondische crumble appeltaart
Crème Catalana (karamel saus)
Chocolade moelleux (+€3)
Chocolade verrassing (+€6) – javanaise, brownie, chocomousse, Berlijnse bol, chutney van ananas
A la carte
Starters (* kinderportie)
| Aperitief maison (½ liter) | €9 |
| Cava | €17 |
| Onze eigen gin “De Noteloze Notelaar” – 25 cl | €20 |
| Onze eigen gin “De Noteloze Notelaar” – 50 cl | €44 |
| Bladerdeeggebakje (rund, kipcurry, kaasvulling) | €1/st |
| Gepaneerde gambastaartjes | €0,50/st |
| Oesters (geopend) | €3,00/st |
Voorgerechten
| Rundscarpaccio met balsamico crème | €15 |
| Gerookte zalm met rode ui | €15 |
| Zeetong rolletjes op de wijze van de chef | €17 |
| ½ kreeft (per 2 personen) van de chef (garnaalsaus, garnituur en kruiden) | €29 p.p. |
| Soepje van bio tomaten | €8/liter |
Hoofdgerechten
| Garnaal met fris slaatje | €8/st |
| Scampi diabolique of Indische saus (10 of 6 stuks) | €20 |
| Tongrolletjes op de wijze van de chef met puree | €20 |
| Balletjes in tomatensaus met puree* | €14 |
| Vol-au-vent met puree* | €14 |
| Varkenshaasje met saus van ham en cognac | €20 |
| Hertenkalffilet met peertje, witlof, spruitjes en kroketten | €25 |
| Kalkoen met veenbessensaus | €20 |
| Kreeft, bereiding naar keuze (+/− 550 g) | €47 |
Bij hoofdgerechten is er steeds aardappelgarnituur en groentjes inbegrepen.
Keuze uit puree, kroketten* of frietjes* (* dienen nog gefrituurd te worden).
| Fles huiswijn (wit, rosé, rood) | €17 |
Nagenieters
| Bourgondische crumble appeltaart | €6 |
| Crème catalana (caramel saus) | €6 |
| Chocomousse met chutney van ananas | €6 |
| Chocolade moelleux | €6 |
| Chocolade verrassing (javanaise, brownie, chocomousse, chutney van ananas en framboos) | €9 |
Praktisch
Bestellingen die op het antwoordapparaat of via mail doorgegeven worden, zullen niet genoteerd worden. Wij horen je graag via het nummer 0495/26 34 75.
Bij het plaatsen van bestellingen vragen wij een voorschot van €50. Dit kan via een overschrijving op het rekeningnummer BE91 8601 1865 9876 (met vermelding van naam + aantal personen kerst of oudejaar). Het resterende bedrag vragen we cash af te rekenen.
Bij afhaling van de gerechten kan er cash betaald worden (geen bancontact aanwezig). Betalingen die via Visa gebeuren, rekenen wij een toeslag van 3% aan.
Breng gerust een box, doos of tas mee om je gerechten in te transporteren.
Fijne en warmhartige feestdagen
– Bruno en team –
– Bruno en team –