A la carte Restaurant

Vegetarische gerechten

 

wok met pesto, kerstomaten, parmezaan en pijnboompitten

Wok van verse groenten met tagliatelle en geroosterde berloumi

Cannelloni van dagverse groenten en tomatensaus

Wok met pasta en pesto, kerstomaatjes, parmezaan en pijnboompitten

Tomaat mozzarella met basillicum

Voorgerechten en Share plates

Soep naar marktaanbod   

Kaaskroketten

Scampi Indisch (kokosmelk en green curry) 

Gebakken scampi tartaar 

Bordje dun gesneden Belgische Ganda ham

Gepaneerde gambastaartjes met tartaar

Visgerechten

Wok met scampi, groenten, tagliatelle en berloumi
Gebakken scampi met verse tartaar

Gebakken scampi Indische

Vleesgerechten

Chateaubriand met warme groenten en lookaardappeltjes
Wok van warme groenten, kipfilet en krielaardappelenVol-au-vent met rozemarijn aardappeltjes of friet

Rundsteak van wit-blauw rund

Balletjes in de tomatensaus

Chateaubriand, warme groenten en lookaardappeltjes

Reuze vleesspies +/- 450gr p.p.
Pepersaus, champignonsaus, béarnaiusesaus, lookboter

Salades

Al onze salades worden geserveerd met brood (suppl. frietjes  3,00)

Salade met scampi’s en Italiaanse ham
Salade van ‘t huis (garnalen, scampi, gerookte zalm) 
Salade met het fijnste van de kip

Salade met Italiaanse ham, mozzarella en
basilicum pesto

Tomaat mozzarella met pesto

Voor de jongste onder ons

tot 12 jaar

Kaaskroket (een stuk)
Frikandel (twee stuks)
Kaaskroketje (twee stuks)
Balletjes in tomatensaus
Vol o vent
Gepaneerde kip stukjes (6 st)
Kindersteak