Traiteur kerst en oudejaar 2024-2025

KERST – en OUDEJAARMENU  €29pp

 

Voorgerecht of hapjes (3pp)

Carpaccio van wit-blauwrund met balsamico créme

Gebakken, gepaneerde gamba staarten

Gerookte zalm met ajuin snippers

Gebakken scampi op z’n Indische (green curry)

Mini tomatensoepje

Tomaat mozzarella met verse basilicum pesto (veggie)

Oester met citroen (+3st)

Kaaskroketten met fris slaatje

Garnaalsoepje met room (+3pp)

Opgewerkte pasta met verse pesto (veggie)

Zuiders gehaktballetje

Cannelloni met ricotta en spinazie (veggie)

Quinoa met gegrilde kip
Paté foie canard met garnituurtjes (+5)

 

HOOFDGERECHTEN

Volledige kreeft met garnaalsaus en basmati rijst (+€32)

Vispannetje op de wijze vd chef met puree

Varkenshaasje met saus van ham en cognac

Kalkoen met veenbessensaus

Hertenfilet met wildsaus en gekarameliseerd witlof (+€9)

Ragout van hertenkalf (+€5)

Cannelloni met spinazie en tomatensaus (veggie)

1 Kreeft op de wijze vd chef (+€32)

 

DESSERTEN

Chocomousse

Bourgondische crumble appeltaart

Crème Catalana (karamel saus)

Chocolade moelleux (+3)

Chocolade verrassing (+€6)
(javanaise, brownie, chocomousse, fruit enz…)

 

 

A LA CARTE

STARTERS                                                                                                                   

Aperitief maison (1/2 liter)   €10

Cava   €17

Onze eigen gin “de noteloze notelaar”  €25/25cl       €45/50cl
Bladerdeeggebakje (rund, kipcurry, kaasvulling)   €1/st

Oosterse gehaktballetjes    €1/st

Oesters (geopend)   €3,00/st

 

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio met balsamico crème   €15

Gerookte zalm met ajuinsnippers    €15

Zeetong rolletjes op de wijze vd chef    €17
½ kreeft (per 2p te nemen) bereiding naar keuze    €29pp
Soepje van bio tomaten    €8/liter

 

HOOFDGERECHTEN

Kaaskroket met slaatje  €7/st.

Scampi diabolique of Indische saus(10st)  €20

Vispannetje op de wijze vd chef met puree   €20

Balletjes in tomatensaus met puree   €16

Vol-au-vent met puree    €16

Kipfilet met appelmoes en puree   €16

Varkenshaasje met saus van ham en cognac    €20

Hertenkalffilet met gekarameliseerd witlof en kroketten  €25

Ragout van hertenkalf   €20

Kalkoen met veenbessensaus   €20

Kreeft bereiding naar keuze (+/- 600gr)     €47

 

 

Bij hoofdgerechten is er steeds aardappelgarnituur en groentjes inbegrepen.
Keuze uit puree, kroketten* of frietjes*.(* dienen nog gefrituurd te worden)

Fles huiswijn (wit, rosé, rood)  €19

 

NAGENIETERS

Bourgondische crumble Appeltaart  €6

Crème catalana (caramel saus)    €6

Chocomousse    €6

Chocolade moelleux  €6

Chocolade verassing
(javanaise, brownie, chocomousse, vruchten     €9

 

 

 

 

 

PRAKTISCH

Bestellingen die op het antwoordapparaat of via mail doorgegeven worden zullen echter niet genoteerd worden. Wij horen je graag via de telefoon op 0495/26 34 75

Bij het plaatsen van bestellingen vragen wij een voorschot van €50. Dit kan zowel via een overschrijving op het rekeningnummer BE91 8601 1865 9876  (met vermelding van naam + aantal personen) als cash in de zaak betaald worden.

Bij afhaling van de gerechten kan er cash betaald worden (geen bancontact aanwezig).
Betalingen die via visa gebeuren rekenen wij een toeslag van 3% aan.

Breng gerust een box, doos of een tas mee om je gerechten in te transporteren.

 

Fijne en warmhartige feestdagen

-Bruno en team-